MindYourLogic

15+ Hard Riddles With Answer For Kids To Sharpen Your Mind


Hey there, young adventurers ! We've got a treat for you in this blog post – a bunch of brain-teasing hard riddles for kids that are both fun and challenging. These riddles are like little mysteries that can make your brain feel super strong!They're not too hard, but they're definitely going to make you think. So get ready to use your cleverness and creativity to unlock these tricky questions. Are you up for the challenge? Let's dive in and have some riddle-filled fun!

 


1.What is so fragile that just saying its name breaks it?

Answer: Silence

 

2.Who can shave 25 times a day but still have a beard?

Answer: A barber

 

3.I know a word of letters three. Add two and fewer there will be.

Answer: The word “few”.

 

4.There is a house. A person enters this house blind but exits it seeing. What is it?

Answer: A school

 

5.What We Caught We Threw Away, What We Didn’t Catch We Kept

Answer: Lice

 

 

6.What word is spelled wrong in the dictionary?

Answer: The word “Wrong”

 

7.This belongs to you, but everyone else uses it. 

Answer: Your name

 

8.The rich men want it, the wise men know it, the poor all need it, the kind men show it.

Answer: Love

 

9.What is a frog’s favorite year?

Answer: Leap year

 

10.What has one horn and gives milk?

Answer: A milk truck

 

 

11.What do snowmen eat for breakfast?

Answer: Snowflakes

 

12.What do polar bears eat for lunch?

Answer: Ice berg-ers

 

13.What is the laziest mountain in the world?

Answer: Mount Ever – rest

 

14.What part of the turkey has the most feathers?

Answer: The outer part

 

15.What do you call bears with no ears?

Answer: B

 

 

16.What is it that everybody does at the same time?

Answer: Grow older

 

17.Which day is near to come but never comes? 

Answer: Tomorrow

 

18.What has no life but can still die?

Answer: Battery

 

19.Which seven-letter word contains dozens of letters?

Answer: Mailbox

 

20.What can fill a room but takes up no space?

Answer: Light

 

 


daily riddles

50-plus-gk-riddles-to-challenge-your-knowledge
Palak Chhabriya 2026-04-16

50+ GK Riddles to Challenge Your Knowledge

Test your knowledge with 50+ GK riddles that challenge your understanding of history, science, and t...

30-plus-ghost-riddles-that-will-haunt-your-mind
Palak Chhabriya 2026-04-15

30+ Ghost Riddles That Will Haunt Your Mind

Enter a world of mystery with 30+ ghost riddles that are spooky, tricky, and fun. Test your brain wi...

30-plus-paheli-in-english-to-boost-logic-and-thinking-ability
Palak Chhabriya 2026-04-13

30+ Paheli in English to Boost Logic & Thinking Ability

Explore 30+ Paheli in English to boost your logic and thinking ability. Challenge your mind with cre...

30-plus-viral-riddles-for-daily-brain-exersise
Palak Chhabriya 2026-04-13

30+Viral Riddles for Daily Brain Exercise

Looking for viral riddles? Explore 30+ viral riddles for daily brain exercise that are fun, tricky, ...

25-plus-long-riddles-with-answers-to-challenge-your-brain
Palak chhabriya 2026-04-09

25+ Long Riddles with Answers to Challenge Your Brain

25+ long riddles with answers that challenge your brain and improve logical thinking. Enjoy these st...