20+ Tell Me A Riddle To Test Your IQ | MindYourLogic Riddles


MindYourLogic is here to make you smile and think.  Are you ready for some fun? Today, we're going to play a game of riddles. Can you solve them all? Sit tight, relax, and let's start tell me a riddle that will surely make you laugh and scratch your head. So, are you ready to solve this Tell me a riddle? So, let's begin this exciting adventure together.

1.  A woman lives in a one-story house where everything is green. The carpet is green, the tile is green, the cabinets are green…what color are the stairs?

Answer: It's a one-story house, there are no stairs.  

 

2. What can be made, cracked, told or played?

Answer: A joke. 

 

3. What occurs once in a minute, twice in a moment and never in 1,000 years?

Answer: The letter "m". 

 


4. A woman walks outside in the pouring rain without an umbrella or a hat but not a single hair on her head gets wet. How is that possible?

Answer: She is bald. 

 

English riddle ad - 2

 

5. What word has kst in the middle, in the beginning, and at the end?

Answer: Inkstand.

 

6. What bird do you associate with lifting weight?

Answer: A crane.

 

7. A woman shoots her husband, then holds him underwater for five minutes. Next, she hangs him. Afterward, they enjoy a lovely dinner. How?

Answer: She took a picture of him and developed it in her darkroom.

 

8. The person who makes it, sells it. The person who buys it, never uses it. The person who uses it, never knows they’re using it. What is it?

Answer: Coffin.

 

English riddle ad - 2

 

9. There is a boat filled with people, but you don’t see a single person on the boat. Why?

Answer: All the people on the boat are married.

 

10. What goes around and around the wood but never goes into the wood?

Answer: The Bark of a tree.

 

English riddle ad - 2

 

11. What can be put in a cup, but never be taken out?

Answer: A Crack.

 

12. Where does “World” begin?

Answer: With the letter “W”.

 

13. There are 3 birds in a tree. A hunter shoots one bird. How many birds remain in the tree?

Answer: None, because the others got scared and flew away.

 

14. What is as big as the Eiffel Tower, but weighs nothing at all?

Answer: The shadow of the Eiffel Tower.

 

15. Two man are playing chess. They have already played five games, but each has already won three. How can that be?

Answer: They are not playing with each other.

 

English riddle ad - 2

 

16. What has a head, a tail, is brown, and has no legs?

Answer: A penny.

 

17. The answer I give is yes, but what I mean is no. What was the question?

Answer: Do you mind.

 

18. Tricia mother has 4 kids north, south and east. What is the last child name?

Answer: TRICIA.

 

19. What can you put in a box to make it lighter?

Answer: HOLES.

 

20. Where can happiness always be found?

Answer: In the dictionary.

 


daily riddles

15 challenging riddles for adults
Lipika Lajwani 2023-10-30

15 Challenging Riddles for Adults with Answers | Mind Your Logic Riddles

"Daily Brain Teasers for Adults: Enjoy Easy Riddles, Test Your Wits, and Uncover Answers for a Great...

10-mind-bending-riddles-to-challenge-your-wits-can-you-solve-them-all
Rupesh Sappata 2023/06/07

10 Mind-Bending Riddles to Challenge Your Wits: Can You Solve Them All?

Put your problem-solving skills to the test with these ten mind-bending riddles. Challenge your thin...

15-fun-and-challenging-english-riddles-for kids-test-their-wits-and-creativity
Anshul Khandelwal 2023/06/09

15 Fun and Challenging English Riddles for Kids: Test Their Wits and Creativity

Engage your kids' minds with these 15 exciting English riddles. These riddles for kids are designed ...

fun-and-challenging-english-riddles-test-your-brain-with-20-brain-teasers
Anshul Khandelwal 2023-06-10

Fun and Challenging English Riddles: Test Your Brain with 20 Brain Teasers

Enjoy the thrill of solving 20 new and exciting English riddles. Challenge your problem-solving skil...

10-fun-and-challenging-riddles-for-kids-exercise-their-minds-with-brain-teasing-puzzles
Anshul Khandelwal 2023/06/12

10 Fun and Challenging Riddles for Kids: Exercise Their Minds with Brain-Teasing Puzzles

Engage your kids' minds with these 10 exciting riddles. These kid-friendly brain teasers will entert...