Paheliyan In English To Test Your Logic | MindYourLogic Paheliyan


"Welcome to the collection of 'Paheliyan in English.' In this blog post, you'll find a series of 'Paheliyan in English' designed to entertain you and challenge your thinking skills. Let's explore these fun 'paheliyan' in English and discover their smart answers! Are you ready for the challenge of solving these 'Paheliyan in English' for the first time on our blog?"


1. A man shaves several times a day but still has a beard. Who is he?

Answer:  A barber ?

 

2. What is something you will never see again? 

Answer: Yesterday 

 

3. What can be measured but has no length, width or height? 

Answer : Temperature 

 

4. Your reflection can be seen here, as long as you’re not moving?

Answer :  Water 

reflection-img-1

 

5.  What can jump higher than a building? 

Answer: Anything that can jump because buildings don’t jump. 

 

 

6. The rich men want it, the wise men know it, the poor all need it, the kind men show it?

Answer: Love? 

 

7. What do you call bears with no ears? 

Answer: B 

 

8. How do you make the number 7 even without addition, subtraction, multiplication, or division? 

Answer: Drop the “S” 

 

9. What kind of tree can you carry in your hand?

AnswerA palm

 

10. What is it that everybody does at the same time? 

Answer: Grow older 

 

 

11. Only one color, but not one size, Stuck at the bottom, yet easily flies? 

Answer: A Shadow 

 

12. What can fill a room but takes up no space? 

Answer: Light 

 

13. A woman shoots her husband, then holds him underwater for five minutes. Finally, she hangs him. But five minutes later they enjoy a wonderful dinner together. How can this be? 

Answer: She shot a photo of her husband and developed it in a dark room. 

 

14. Speaking of rivers, a man calls his dog from the opposite side of the river. The dog crosses the river without getting wet, and without using a bridge or boat. How? 

Answer: The river was frozen. 

 

15. What breaks yet never falls, and what falls yet never breaks? 

Answer: Day and night 

 

 

16. If there are three apples and you take away two, how many apples do you have? 

Answer: You have two apples.??

 

17. What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps? 

Answer: A river

 

18. What is it that contains lakes without water, mountains without stone, and cities without buildings? 

Answer: A map?️

 

19. What can you break, even if you never pick it up or touch it?

Answer: A promise

 

20. In a room with a match, a kerosene lamp, a candle, and a fireplace, what would you choose to light first? 

Answer: The match 

 

 


paheli blogs

15-manoranjanak-paheliyan-apni-buddhi-ko-chunauti-dekar-rachnatmakta-ka-aanand-lein
Anshul Khandelwal 2023-06-08

15 मनोरंजक पहेलियाँ | अपनी बुद्धि को चुनौती देकर रचनात्मकता का आनंद लें

बुद्धि को मजबूत बनाएं और रचनात्मकता का आनंद लें इन 15 मनोहारी पहेलियों के माध्यम से। हल करें और अपनी...

20-mazedaar-hindi-paheliyan-chunaute-bhare-sawalon-ka-maza-lijiye
Anshul Khandelwal 2023-06-10

20 मजेदार हिंदी पहेलियाँ: चुनौती भरे सवालों का मजा लीजिए!

इस ब्लॉग पोस्ट में हम आपके लिए लेकर आए हैं 20 मजेदार हिंदी पहेलियाँ। इन पहेलियों को हल करके आप अपने ...

20-aasaan-hindi-paheliyanaur-uttar-hindi-paheliyan
Anshul Khandelwal 2023-06-14

20 आसान हिंदी पहेलियाँ और उत्तर || उत्तर के साथ 20 Hindi paheliya || हिंदी पहेलियाँ

यदि आप हिंदी में मजेदार पहेलियों के शौकीन हैं, तो इस ब्लॉग पोस्ट में आपके लिए हैं 20 आसान हिंदी पहेल...

25-riddles-in-punjabi-to-test-your-mind-img-1
Lipika Lajwani 2024-2-7

25+ Riddles In Punjabi To Test Your Mind | MindYourLogic Punjabi Riddles

Is post vich 25 riddles in Punjabi ditti gayi han te inke answers vi dite gaye han. Ethay kuch riddl...

20-chhoti-paheliyan-uttar-sahit-kya-aap-de-payenge-jawab
Anshul Khandelwal 2023-06-15

20 छोटी पहेलियाँ उत्तर सहित | Kya aap de payege jawab

इस ब्लॉग पोस्ट में आपको 20 छोटी पहेलियाँ उत्तर सहित मिलेंगी। इन पहेलियों को हल करके आप अपनी मनोदशक्त...